Om oss

Vi är Göteborgs experter på permanent makeup och en mängd andra skönhetsbehandlingar.

Tack vare vår professionalism och gedigna expertis får vi kunder från hela Sverige och från utlandet. Hos oss blir du alltid vänligt bemött av legitimerad och erfaren personal med djup kunskap om estetisk dermatologi och alla former av behandlingar. Du kan känna dig trygg med att ditt resultat blir vackert, hållbart och säkert resultat.

Skönhetskliniken har som målsättning att erbjuda dig som kund ett brett utbud av effektiva och medicinskt säkra skönhetsbehandlingar. Vår välutbildade personal utför alla former av behandlingar, från pigmentering av läppkontur till rekonstruktion av bröstvårtor, fettreducering och nålfria ansiktsbehandlingar. Vi följer självfallet alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar, och arbetar alltid med marknadens överlägset högsta och säkraste kvalitet på både utrustning och material.

Naturliga resultat

Ett vanligt önskemål från många av våra kunder är behandlingar som är effektiva och ger märkbara resultat, som samtidigt ser naturliga och okonstlade ut. I fallet permanent makeup, eller kosmetisk micropigmentering, händer det att man påträffar resultat som har åldrats sämre än önskat. Som exempel kan vissa pigment börja dra åt en annan nyans än den avsedda allteftersom pigmenteringen bleknar med tiden. Att pigmentet bleknar är naturligt, men att det ändrar karaktär är inte önskvärt. Skönhetskliniken både använder och är innovatören bakom märket Bevaro som tillverkar utrustning och pigment för permanent makeup.

Bevaro pigment är registrerade hos Läkemedelsverket och ändrar inte nyans under blekningsprocessen utan bleknar bara sakta med tiden, vilket är helt unikt på marknaden. Tatueringsmaskinerna är av högsta kvalitet och har utvecklats i samarbete med ett tyskt företag som liksom vi fokuserar på hygien och säkerhet. Den digitala tekniken gör behandlingarna i stort sett smärtfria.

Uppsök oss för konsultation och behandling

Det är vanligt bland både män och kvinnor att man upplever att man har områden på kroppen som man inte trivs helt bra med. Att genomgå omfattande kirurgi för att åtgärda ett mindre problem kan kännas drastiskt, kostsamt och skrämmande - och ofta är det inte nödvändigt. Det du anser vara ett problemområde är kanske inte ens märkbart för någon annan, ofta är till och med mindre ingrepp inte nödvändiga. Men alla känner sig själva bäst, och att åtgärda något man själv retar sig på kan kännas som en stor lättnad, oavsett vad andra anser.

Vårt utbud av behandlingar är brett, vår kompetens mycket hög och våra resultat både effektiva och naturliga. Ta kontakt med oss och berätta vad du funderar över, tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar för just dig och dina önskemål.

nöjd kund permanent makeup göteborg

Din expert på permanent makeup i Göteborg